Etter myndighetenes råd har Turnhallen vert stengt en lengre periode og vi beklager de ulempene dette har medført for medlemmer og samarbeidspartnere, samtidig håper vi dette har bidratt til å minske smittespredningen i samfunnet.

Nå er tiden inne for å delvis åpne hallen for drift. Vi følger myndighetenes råd til en hver tid og det vil fremdeles være noen begrensninger, men de vanlige tildelte treningstidene vil være på plass fra mandag 18.mai 2020. Trenere vil være ansvarlige for at smittevernrådene blir fulgt.

Leietakere i klubben og annet må avtale nærmere med daglig leder for å få på plass smitteverntiltak under bruken. Det åpnes for leietakere i uke 24 grunnet eksamensaktivitet i uke 21-23.

Vi ønsker alle brukere av Turnhallen hjertelig velkommen tilbake.

-styret-

Theme: Overlay by Kaira