Rytmisk Gymnastikk Klubbkonkurranse

Søndag 20. september arrangerte RG-gruppen klubbkonkurranse for alle konkurransegymnastene på RG. Det var over 60 gymnaster påmeldt, og konkurransen ble kjørt i to deler. På grunn av strenge koronatiltak fra Bergen Kommune var det dessverre ikke mulig å ha publikum tilstede i hallen, og vi hadde for første gang live video overføring fra hallen slik at de hjemme kunne følge sine gymnaster likevel. Og gymnastene innfridde! Publikum fikk servert både individuelle kjøringer og duo kjøringer, i tillegg til flotte minirekrutt oppvisninger rett hjem i stuen!

Det var en stor dag både for store og små gymnaster. For noen gymnaster var det deres aller første konkurranse, og for andre var det første gang de fikk kjøre sine nye program i en konkurranse. Felles for alle var gleden over å endelig være tilbake på teppet etter en amputert 2020 sesong, gleden over å kjenne det lille suget i magen av forventning og spenning, og gleden over å endelig kunne legge bak seg den lange våren med hjemmetrening, onlinetrening, utetrening og ingen halltid.

Som seg hør og hør i sesongens første konkurranse så fikk linjedommerne en travel dag, ringer fløy hit og dit, og baller trillet overalt. Det blir garantert mindre jobb for dem utover i sesongen. Alle gymnastene fikk deltagerpremier, og det ble delt ut en egen premie til den gymnasten som oppnådde høyest poengsum i et redskap i hver aldersklasse.

Takk for showet jenter!

Theme: Overlay by Kaira