Ulrikke Irgan på landslagssamling i Rytmisk Gymnastikk (i Stavanger)

BT junior Ulrikke Irgan og hovedtrener Siri Kornstad deltok på treningssamling for juniorlandslaget i første del av høstferien. Samlingen ble holdt i Forum Expo, Stavanger. Ballett, moderne dans og programkjøring var noe av det som ble jobbet med på samlingen. Landslagssjef Elizabeth Paisieva og landslagstrener Stela Sultanova var ansvarlige for treningen, og hadde med seg landslagets fysioterapeut Marte Dobbertin Gram og osteopat Hanna Kristine Bogetveit Weinholdt som fulgte opp og gav gymnastene individuelle skadeforebyggende treningsprogram.

Ulrikke brakk foten i januar bare en måned etter å ha blitt tatt ut til juniorlandslaget i RG. «Det har vært en litt rar sesong», sier Ulrikke. «Først brakk jeg foten på trening i begynnelsen av januar og dermed mistet jeg alle konkurranser frem til mars, og da foten endelig var bra igjen rakk jeg et par treninger i Turnhallen, før alt stengte ned pga koronaviruset. For meg bestod første del av 2020 av alternativ trening og deretter online trening, så det er veldig motiverende å endelig være tilbake på teppet og kunne trene normalt igjen. Det var veldig kjekt å treffe igjen de andre gymnastene på laget. Vi har etter hvert blitt godt kjent, og den gode stemningen i laget er viktig for samholdet.»

I samlingen i Stavanger var syv juniorgymnaster fra syv ulike klubber representert; Asker, Njård, Hammer, Tromsø, Straen, Haugesund og BT. 18. oktober skal landslaget samles igjen for uttak til Junior EM. Årets EM ble nemlig utsatt fra mai, og skal nå holdes i Kiev, Ukraina 26-29. november. Norge har meldt på en delegasjon til EM, og skal ta ut gymnaster til laget, men vil avvente endelig avgjørelse om deltagelse i mesterskapet.

Theme: Overlay by Kaira