Mosjonsparti

Formiddag damemosjon, Tirsdag. Parti nr: DF

Sted: Turnhallen, Vilhelm Bjernes vei 22.

Dag: Tirsdag kl. 11.00-12.00 i sal A, B og C. Ved eksamen i Turnhallen kan treneingen flyttes til annet lokale i nærheten eller til Klubbrommet i Turnhallens 2. et.

Treningsavgift: kr 1090.- en gang i uken og kr 1340,-to ganger i uken

Kontaktperson: Randi Galtung Døsvig

Medlemsavgift: 420,- pr år (betales kun en gang pr. år).

Formiddag damemosjon, Torsdag. Pari nr: DT

Sted: Vilhelm Bjerknes vei 22.

Dag: Torsdag kl. 11.00-12.00 i sal A, B og C. Ved eksamen i Turnhallen kan treneingen flyttes til annet lokale i nærheten eller til Klubbrommet i Turnhallens 2. et.

Instruktør: Ina Gangdal

Treningsavgift: kr 1090.- en gang i uken og kr 1340,- to ganger i uken.

Kontaktperson: Randi Galtung Døsvig

Medlemsavgift: 420,- pr år (betales kun en gang pr. år).

HERRER A. Parti nr: HA

På dette partiet driver Odd Michelsen god gammeldags gymnastikk i 50 minutter. Øvelsene tar for seg samtlige muskler i kroppen, spesielt de musklene som ikke brukes til dagen. Til sang og musikk går øvelsene unna, og til og med lattermusklene får seg en real omgang her. Avslutningsvis brukers det strikk for å gi musklene en ekstra omgang. Øvelser som ”gakk”, ”badestranden” og ”bueskytteren” er populære. Herrene trives meget godt på partiet, og ønsker seg nye medlemmer.

Sted: Turnhallen, Vilhelm Bjerknes vei 22.

Dager: Onsdag kl. 20.00 – 21.00 i sal C.

Instruktør: Odd Michelsen

Treningsavgift: 1090,- pr. semester.

Kontaktperson: Randi Galtung Døsvig

Medlemsavgift: 420,- pr år.

HERRER B. Parti nr: HB

Dette er et parti hovedsakelig for menn over 60, trent av Ina Gangdal. Her drives det kondisjons- og styrketrening til musikk. Det sosiale er viktig på dette partiet.

Nye medlemmer ønskes velkommen.

Sted: Turnhallen, Vilhelm Bjerknes vei 22.

Dager: Tirsdag kl. 20.00-21.00 i sal C. Torsdag kl. 19.00 – 20.00 i sal A/speilsalen om nødvendig

Instruktør: Ina Gangdal

Treningsavgift: 1090,- (en gang i uken) /1340,- (to ganger i uken) pr. semester.

Kontaktperson: Randi Galtung Døsvig

Medlemsavgift: 420,- pr år.

Theme: Overlay by Kaira