Orientering

Treningstilbud og påmelding

Trenere

Per  Harald Løfgren Johansen er en av Vestlandets aller beste H21E løpere.

Han startet på  Nybegynnerkurs i Bergens TF i 1999 og har siden løpt og vært trener for flere ulike klubber. Han er nå tilbake i moderklubben , og er ansatt som trener for våre ungdommer.

Helge Nysæter er for tiden Vestlandets  beste H50 løper. Han startet sin karriere på Stord og fra 2013 har han vært medlem av Bergens TF, hvor han bl.a. har vært med  å trene våre unge løpere.

Alfon Johansen løper nå i klasse H60 og har vært med i Bergens TF siden 1999. I de senere årene har han vært aktiv leder av store deler av treningene til de unge i klubben, i tillegg til spesialiteten sin som er EKT og alt som har med tidtaking og data å gjøre i klubben vår

Dagfinn Hole løper nå i klasse H75 og har vært medlem av Bergens TF siden 1984.

Han har bl.a. arrangert Nybegynnerkurs hvert år siden 1987, og har fra den tiden bl.a. vært aktiv i treningsarbeidet med de unge medlemmene i klubben .

Utøvere

Innebandy er en del av vintertreningen i O-gruppen

Theme: Overlay by Kaira