Turnerhytten

ANNO 1908/1950/1988

Klikk på bilde for å komme til Facebook

Turnerhytten er (normalt) åpen for turgåere kl 11:00 til 15:00 (16.00) hver lørdag og søndag.

Turnerhytten er en stiftelse som drives på frivillig basis. Den består av et Stiftelsestyre, hyttestyre og medlemmer.

Utleie

Ønsker du å leie Turnerhytten?
Ta kontakt med Bergen Turlag som formidler utleie for Stiftelsen Turnerhytten.
Telefon: 55 33 58 10. E-post: bht@dnt.no

Bli medlem

Medlemskontingenten er  300,- pr år per pers.

Som medlem får du fordeler som invitasjoner til årlige eventer, rimeligere leie av hytten, om ønskelig å være hyttevakt og tilgang på hytten i reserverte perioder.

Da vil du treffe mange flotte medmennesker som er glad i byfjellene og Turnerhytten.

Ta gjerne kontakt med oss på epost; turnerhytten@hotmail.com

Helikoptertransport

Vår årlige helikoptertransport i 2020 ble gjennomført den 06. Juni.

Helikoptertransporten er samordnet med andre hytteeiere på Ulriken, slik at vi reduserer bruken av helikoptertransport til et minimum.

Dugnadshelger

Fastlagte dugnadshelger i 2020 er delvis planlagt. Mer informasjon kommer når dugnadshelger nærmer seg. Da er det bare å nyte høyfjellsluften sammen med andre fornøyde hyttemedlemmer.
Mer detaljert informasjon blir lagt ut på våre Facebook sider.

Høstfest

Neste HØSTFEST arrangeres på hytten 03.oktober.

I god tradisjon, med viltgryte og alt det tilbehør en kan tenke seg.
Høstfesten er Turnerhytten sin årlige hovedfest med lange og flotte tradisjoner. Det er bare å glede seg sammen med andre hytteeiere på Ulriken og medlemmer i Stiftelsen Turnerhytten.

TURNERHYTTENE ER OG BLIR EN INSTITUSJON PÅ BYFJELLENE.

Turnerhyttene, med sine 111 år er en av hyttene med lengst tilstedeværelse på Ulriken.

Bli medlem

For kun 300,- pr år, kan du jobbe så mye du vil, og treffe mange flotte medmennesker som er glad i byfjellene og Turnerhytten.

Theme: Overlay by Kaira