Protokoll styremøte 30.09.2021

Protokoll styremøte Bergens turnforening (utkast)

Tid/sted: 30. september 2021, kl 20-22/Turnhallen

Tilstede: Joril Christensen, Anna Lena Jammer, Arne Rygg, Tore Rønstad og David Johan Tjøswold

Forfall: Fredrik Sørensen, Sigurd Njerve,

Fra administrasjonen: Asle Pedersen


  1. Åpning av møtet

  2. Godkjenning av referat og innkalling

Protokoll fra 26. august ble godkjent.

  1. Valg av referent.

Arne 

  1. Orientering

Daglig leder har i forkant av møtet sendt rundt en orientering om driften som ble tatt til etteretning. Møtet tok opp viktigheten av å utbedre lekkasje fra taket.

Aktiviteten i de ulike gruppene er tilbake på et godt nivå. Et unntak er turn kvinner der aktiviteten dessverre ligger nede i kjølvannet av sykemeldinger.

  1. Regnskap/økonomi

Regnskapsoversikt pr. 20. september viser en positiv trend og daglig leder forventer at tallene vil bli enda bedre framover. Det er fortsatt et underskudd men tallene sier nå at vi ligger godt an i forhold til budsjett. 

Pga. utfordringer og usikkerhet rundt periodisering, er det et ønske fra styret at fremtidige regnskapsoversikter også inneholder uperiodiserte budsjett- og regnskapstall. 

Sak 13/21  Forvaltningshuset presenterer seg

I første del av styremøtet var to representanter fra Forvaltningshuset tilstede for å informere om deres tilbud og svare på spørsmål. 

Styret arbeider utøver høsten videre med mål om å legge fram et forslag for årsmøtet 2022 om bedre forvaltning av midlene som nå står på bank. Et ledd i beslutningsprosessen vil være å hente inn innspill, forslag og tilbud fra andre aktører.  

Sak 14/21 Status Valgkomite

Styret ber på ny gruppene om å nominere én representant hver til valgkomiteen. Denne bør begynne sitt arbeid i november 21. 

Joril planlegger å tre ut av styret til våren og er åpen for å stille som leder av valgkomiteen (så fremt det ikke kommer i konflikt med BTs lover).  

Sak 15/21 Informasjonsplikt fra styret til medlemmene

For å imøtekomme vedtektenes bestemmelse om at styreprotokoller skal være tilgjengelige for medlemmer, vil vi finne en løsning der protokollene framover legges ut på websidene.

Forrige
Forrige

Protokoll styremøte 11.11.2021

Neste
Neste

Styreprotokoll 26.08.2021